top of page

Dr. Tadlea

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ze zorgt ervoor dat we niet snel oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. Door het tastgevoel van de huid kunnen we dingen voelen en kippenvel krijgen. Onze huid maakt ons herkenbaar voor de mensen om ons heen. Met de mimiek van onze gezichtshuid kunnen wij vreugde, verdriet of vermoeidheid tonen. Kortom, onze huid maakt ons wie we zijn en verdient daarom alle aandacht en zorg.


Heeft u wel eens goed naar uw huid gekeken? Straalt uw huid, dan straalt uzelf ook. Is uw huid er slecht aan toe, dan kunt u zich onzeker voelen. Vaak bent u zich daarvan onvoldoende bewust en geeft u uw huid niet die professionele aandacht en zorg die mogelijk is. Want ook zonder operaties en injecties is het met professionele behandelingen inmiddels mogelijk er jaren jonger uit te zien. Daarvoor ontwikkelt Dr. Tadlea nu al bijna 60 jaar hoogwaardige cosmetica op basis van high tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteit. Niet voor niets staat Dr. Tadlea voor Scientific SkinCare.


Dr. Tadlea haalt het beste uit de natuur om de beste professionele behandeling van de huid mogelijk te maken. Uiteraard zijn de producten dierproefvrij. Dr. Tadlea staat daarom garant voor eerlijke, pure producten.

Afspraak maken

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Behandeling*

Overige behandelingen (bijv. bovenlip harsen)

Bericht

De werkelijke tijden van de behandelingen kunnen afwijken, houd hier rekening mee!

Graag 24 uur voor de afspraak afbellen, indien u verhinderd bent! Bij niet tijdig doorgeven ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

bottom of page